Ons teamJoukje Hoogsteen

“Ik ben altijd met haar bezig. Ik sta er ’s morgens mee op en ik ga er mee slapen. Trends, nieuwe technieken, oude technieken nieuw leven inblazen. Ik vind het fantastisch dit over te brengen in de haarstijlen van mensen.”


Elisa van der Velde

“Van jongs af aan wou ik net zoals mijn opa het kappersvak in. De gezelligheid, creativiteit en de tevredenheid van de klant, dat is waar ik het voor doe.”

Elisa-Team

Berendina Bruinsma

“Ons vak is altijd in beweging, en er liggen voor mij steeds nieuwe uitdagingen. Het mooiste uit iemands haar halen is voor mij pure passie. Als je je mooi voelt van buiten straal je ook aan de binnenkant, dat is toch het…


Elisa van der Velde

“Van jongs af aan wou ik net zoals mijn opa het kappersvak in. De gezelligheid, creativiteit en de tevredenheid van de klant, dat is waar ik het voor doe.”

Elisa-Team

Joukje Hoogsteen

Joukje haar passie voor haar merk je in de manier hoe ze met je meedenkt. Ze ziet snel welke stijl, kleur en coupe bij je past en voert dat tot in de finesses uit. Dat nieuwe look succes verzekerd is na een bezoek, is geen loze kreet. Joukje heeft meegedaan aan meerdere nationale kapperswedstrijden waar ze niet onopgemerkt is gebleven. Zo was ze finalist bij de landelijke Trendvision, Verder is Joukje een echte praatgraag, met een behandeling bij Joukje is gezelligheid gegarandeerd.

“Naast mijn werk in de salon, ben ik al jaren intensief betrokken bij de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Ik volg nauwkeurig het laatste nieuws op kappersgebied. Ik heb mijn kennis en kunde dan ook met succes in de praktijk mogen brengen, tijdens wedstrijden, fotoshoots en tv opnames. Deze kennis door te mogen vertalen naar mijn klanten en ons team vind ik het mooiste wat er is.”

aanwezig: di/do/vrij/zat

Elisa van der Velde

Deze Master stylist is een echte all-rounder. Met haar jarenlange ervaring in diverse hoogwaardige salons, waarin educatie voorop stond. Heeft zij zich constant doorontwikkeld. En is ze uitgegroeid tot een styliste die niet alleen in het kappersvak haar sporen verdiend heeft, maar ook in de visagie en schoonheidsverzorging helemaal thuis is.
Voor Elisa is het vooral belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen, en staat een eerlijk advies daarin voorop.

aanwezig do/za

Berendina Bruinsma

Onze stabiele rots in de branding noemen we haar ook wel. Berendina is altijd ‘on top of the game’. Voor haar is het vooral belangrijk dat mensen even heerlijk kunnen ontspannen bij haar in de stoel. Ze is zeer leergierig, en dit vertaalt ze ook terug naar de klant in de stoel. Samen met jou kijkt ze naar wat kan en wat past, en het allerbelangrijkste wat jouw wens is. Berendina ziet haar werk dan ook echt als hobby, waarbij ze soms tot in de late uurtjes nog bezig is het mooiste uit jouw haar te halen.

Ook begeleidt zij onze stagiaires, “mijn passie overbrengen op anderen, is iets wat ik heel graag doe. Dit houdt ook jezelf scherp, en ik denk dat dit heel belangrijk is in ons vak.”

aanwezig: woe/vrij/zat

Ajin Sararoy

Met deze praatgrage, leergierige 3e jaars stagiaire is uw kappersbezoek altijd gezellig. Op latere leeftijd besloot zij haar hart te volgen en het kappersvak in te gaan. En dit was zeker geen slechte beslissing. wij noemen haar ons talentje. Deze creatieve duizendpoot heeft nu al een paar prijzen op haar naam staan, en wij denken dat di zeker niet de laatsten zijn geweest.

Ajin heeft een voorliefde voor haarkleur, hierin wil zij zich dan ook specialiseren. Maar ook kun je bij haar terecht voor een mooie coupe of updo.