Inkappers viert 5 jarig jubileum

johanNieuws0 Comments

Inkappers 5 jaar

InKappers bestaat 5 jaar

Het jaar 2016 staat voor InKappers in het teken van ons 5-jarig jubileum. We kijken met trots terug naar de afgelopen 5 jaar en blikken vooruit. We waarderen enorm het vertrouwen dat je ons hebt gegeven. Met erg veel plezier hebben wij als team voor je klaargestaan. Mede door onze klanten hebben we aan onze kapsalon kunnen bouwen. Nu zijn we uitgegroeid tot een team van 4 geweldige collega’s die veel passie hebben voor het kappersvak. En we zitten nog volop dromen en ambitie voor onze kapsalon.

 Start van Inkappers

5 jaar geleden waagde Joukje Hoogsteen de stap en nam ze de kapsalon aan de Gedemptevaart in Surhuisterveen over. Ze had meerdere aanbiedingen gehad van bekende kappers. Toch sloeg ze die af, ze wilde haar vrijheid behouden en haar creativiteit benutten voor de haarstyling van haar klanten. Zo ontstond InKappers.

Landelijke haarstyling naar Surhuisterveen brengen

“De afgelopen 5 jaar waren super”, zegt de enthousiaste Joukje. “Ik heb mijn eigen salon mogen opbouwen. Van twee haarstylisten zijn we nu gegroeid naar vier!” Het doel om de vrijheid te hebben om creatief met haar bezig te zijn, is de Feanster ondernemer zeker gelukt. “Ik heb met een paar van de beste kappers van Nederland mogen samenwerken in de afgelopen jaren. Daarnaast eindigde ik bij beste 7 van Nederland bij de Wella Trendvision. Al deze ervaringen heb ik meegenomen naar mijn eigen salon. Trends en nieuwe technieken heb ik kunnen doorvertalen naar haarstyling van onze klanten.”

Uitstralen wie je bent

De ambitie van InKappers is het bieden van hoogwaardige haarstyling. De drive van ons team haarstylisten is steeds weer in de nieuwste vakkennis en technieken te kennen. En te werken met hoogwaardige kleur- en stylingsproducten. Maar een trend zal zeker niet altijd geschikt zijn voor ieder persoon vindt Joukje: “Ik geloof dat iedereen uniek is en daarin een eigen stijl heeft. Haar is een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Net zoals je kleding. Met je haar laat je zien wie je bent. Jouw karakter, jouw stijl. Wij willen ervoor zorgen je met je haarstijl uitstraalt wie je bent.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *