Haarstylist redden?

johanGeen categorie0 Comments

Whitney

Hoe kan een haarstylist je haar redden?
Zo nu en dan komen er nieuwe mensen bij ons binnen met haarproblemen. Zo ook Whitney Doornbos uit Warga: “Ik wist niet wat ik met mijn haar aan moest, mijn haar was groen uitgeslagen. Via een kennis kreeg ik de tip van InKappers. Zij hebben me echt super geholpen. Het herstelde haar geeft me zo’n fijn gevoel, ik voel me weer mooi! ”.

Haarprobleem

Whitney had meerdere malen haar haar rood geverfd. Om de rode gloed eruit te krijgen heb je veel geduld nodig. Voor Whitney ging dat niet snel genoeg: “Een kapster bij mij in de buurt had de puntjes blond geverfd zodat het wat leuker leek. Maar op een geven moment wilde ik toch sneller van het rode haar af en heb ik op advies van een vriendin een pakje donkerblond bij Kruitvat gekocht en eroverheen gedaan. Dat pakte niet goed uit, het werd enorm hard in mijn gezicht en onderin sloeg mijn haar groen uit.”

Oplossing Inkappers

Het haar van Whitney had een droge structuur. Om de groene gloed eruit te krijgen, hebben we het eerst behandeld met Olaplex. Olaplex is het medicijn tegen beschadigd haar door kleuren, blonderen of veelvuldig föhnen. Het zorg ervoor dat je haar weer gezond wordt.
Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Na de Olaplexbehandeling hebben we alleen op de voorste haarplukken een Balayage aangebracht met blonde highlights. Zo houden we het haar gezond en heeft Whitney een vriendelijke uitstraling in haar gezicht gekregen.

Een gelukkige Whitney

Op de vraag hoe het haar bevalt is Whitney duidelijk: “Ik ben superblij met mijn nieuwe haar. De highlights staan vriendelijk in mijn gezicht. Ik merk dat ik in een winterdip zat, maar nu voel ik me weer helemaal top.” Ook over de sfeer bij Inkappers was Whitney blij verrast. “Het was een gezellige sfeer met af en toe wat grapjes over en weer. Je merkt dat er oprechte interesse in je wordt getoond. Ze luisteren goed naar je wensen, maar kijken ook naar je haar of dat wat je wilt ook echt wel kan. Ze hebben mij een goed gevoel gegeven, ik voel me weer mooi met mijn nieuwe haar, zegt Whitney enthousiast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *